Blue Flower

Zondagmiddag j.l. is de eerste uitgave van ons kwartaal magazine overhandigd aan de voorzitter van de stichting door Erica van Strien van TekstAtelier EERZS, zij is de drijvende kracht achter het magazine en al weer druk bezig met de tweede uitgave die medio maart 2015 uitkomt.


Het was een leuke happening die door verschillende sponsoren en zakenpartners werd bijgewoond.
Maar het feestje was nog niet compleet, de voorzitter werd door Peter Helmer en Jan Krol van stichting Dierenlot mee naar buiten gevraagd waar de volgende verrassing stond te wachten.

 

 

DNFL kreeg de sleutels van de 2e dierenambulance, deze was al enige tijd geleden aangevraagd maar besluitvorming liet op zich wachten. Nu weten wij waarom.


Wat een feest, na een jaar zwoegen rijd er nu een 2e ambulance rond zodat wij nog meer slagkracht hebben om de dieren in nood te helpen. Stichting Dierenlot en hun donateurs worden ongelofelijk bedankt voor deze fantastische bijdrage.
Tevens bedanken wij alle adverteerders die de uitgave van het magazine mogelijk hebben gemaakt en het natuurreservaat voor het beschikbaar stellen van de ruimte.