Bestuur

Het bestuur bestaat uit drie leden, Susan van de Waal, Voorzitter;  Rob Kimmijzer, Penningmeester en Jeanet van Emous, Secretaris.

De voorzitter en penningmeester zijn voormalig bestuursleden van Dierenbescherming Flevoland en Noord-Veluwe welke is opgegaan in een nieuwe Dierenbeschermings afdeling en hebben ieder op hun eigen vakgebied de nodige ervaring opgedaan. De secretaris heeft bij de dierenbescherming een administratieve functie uitgeoefend.

U kunt als U vragen heeft contact opnemen via onderstaande email adressen.

De stichting is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en werkt conform de gedragscodes van deze brancheorganisatie.